Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

У нас в багатоквартирному будинку створили ОСББ. На будинку є величезна реклама і власники сплачують в міський інформаційний центр за користування будинком. Міський інформаційний центр наполягає, що будинок

Доброго дня, Виктория. Так, дійсно, на підставі ст. 21 Закону "Про ОСББ" ОСББ має право отримувати кошти від сдачі в оренду спільного майна багатоквартирного будинку. Згідно п.6 ч.1 ЗУ "Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку":

спільне майно багатоквартирного будинку - приміщення загального користування (у тому числі допоміжні), несучі, огороджувальні та несуче-огороджувальні конструкції будинку, механічне, електричне, сантехнічне та інше обладнання всередині або за межами будинку, яке обслуговує більше одного житлового або нежитлового приміщення, а також будівлі і споруди, які призначені для задоволення потреб співвласників багатоквартирного будинку та розташовані на прибудинковій території, а також права на земельну ділянку, на якій розташовані багатоквартирний будинок і належні до нього будівлі та споруди і його прибудинкова територія.

Стіна відноситься до несучих конструкцій, отже, це спільне майно власників квартир у багатоквартирному будинку і кошти за оренду повинні йти в об"єднання.

Зв'язатися з юристом
Майоренко Маргарита Сергіївна, місто Дніпро
Телефон:[email protected]
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Особисті консультації (в особистих повідомленнях на сайті чи по е-mail) здійснюються на платній основі, оплата - від 100 грн (в залежності від складності питання).

Написання позовів, договорів, скарг, інших процесуальних документів - ціна договірна.

Подякувати за консультацію ви можете слідуючим чином:
карта Приват Банку 5168742014400562;
гаманець Вебмані - U239534735859.



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

онлайн
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]