Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Доброго дня. Скажіть,будь ласка, яка процедура призначення директора районного будинку дитячої творчості.

Доброго дня, пані Маріє!

Відповідно до Статті 4. Закону України "Про загальну середню освіту" систему загальної середньої освіти становлять загальноосвітні навчальні заклади всіх типів і форм власності, у тому числі для громадян, які потребують соціальної допомоги та соціальної реабілітації, навчально-виробничі комбінати, позашкільні заклади, науково-методичні установи та органи управління системою загальної середньої освіти, а також професійно-технічні та вищі навчальні заклади I-II рівнів акредитації, що надають повну загальну середню освіту.

Згідно ч. 2. ст .9 згаданого закону, до інших навчальних закладів системи загальної середньої освіти відносятись і позашкільний навчально-виховний заклад - навчальний заклад для виховання дітей та задоволення їх потреб у додатковій освіті за інтересами (науковими, технічними, художньо-естетичними, спортивними тощо), у побуті Будинок учнівської творчості.

Виходячи з того, що такий навчальний заклад входить у систему загальноосвітніх навчальних закладів порядок призначення керівника є загальним для усієї системи, і визначений у постанові Кабінету Міністрів України "Про затвердження Порядку призначення на посаду керівників загальноосвітніх навчальних закладів державної форми власності ” № 827 — редакція від 13.10.2015. Вищесказане підтверджується і п.1 Порядку.

Посилання http://www.kmu.gov.ua/control/uk/cardnpd?docid=248...

Напишіть листа на пошту для отримання додаткової інформації. Щасти Вам!

Зв'язатися з юристом
Ваш Юрист, місто Львів
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Скільки вважаєте за потрібне. Про спосіб оплати пишіть у повідомленні.



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860