кадрове призначення

17.05.2017

Доброго дня. Скажіть,будь ласка, яка процедура призначення директора районного будинку дитячої творчості.

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Доброго дня, пані Маріє!

Відповідно до Статті 4. Закону України "Про загальну середню освіту" систему загальної середньої освіти становлять загальноосвітні навчальні заклади всіх типів і форм власності, у тому числі для громадян, які потребують соціальної допомоги та соціальної реабілітації, навчально-виробничі комбінати, позашкільні заклади, науково-методичні установи та органи управління системою загальної середньої освіти, а також професійно-технічні та вищі навчальні заклади I-II рівнів акредитації, що надають повну загальну середню освіту.

Згідно ч. 2. ст .9 згаданого закону, до інших навчальних закладів системи загальної середньої освіти відносятись і позашкільний навчально-виховний заклад - навчальний заклад для виховання дітей та задоволення їх потреб у додатковій освіті за інтересами (науковими, технічними, художньо-естетичними, спортивними тощо), у побуті Будинок учнівської творчості.

Виходячи з того, що такий навчальний заклад входить у систему загальноосвітніх навчальних закладів порядок призначення керівника є загальним для усієї системи, і визначений у постанові Кабінету Міністрів України "Про затвердження Порядку призначення на посаду керівників загальноосвітніх навчальних закладів державної форми власності ” № 827 — редакція від 13.10.2015. Вищесказане підтверджується і п.1 Порядку.

Посилання http://www.kmu.gov.ua/control/uk/cardnpd?docid=248...

Напишіть листа на пошту для отримання додаткової інформації. Щасти Вам!

Зв'язатися з юристом
Ваш Юрист, місто Львів
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Скільки вважаєте за потрібне. Про спосіб оплати пишіть у повідомленні.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860