Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Доброго дня! Я з батьком є співвласниками двокімнатної квартири. Кімнати не виділені внатурі. Батько привів не відому особу попри моє відверте небажання. За комунальні послуги вони не сплачують. Як

Доброго дня

Насамперед можете вимагати сплату за комуналку.

Якщо хтось із співвласників відмовляється брати участь у витратах, інші співвласники можуть здійснити їх самостійно і вимагати від цього співвласника відшкодування понесених витрат у судовому порядку або ж безпосередньо звернутись до суду з позовом про примусове стягнення з співвласника, який відмовився нести тягар утримання спільного майна, коштів для цієї мети.

Щодо виселення то може бути такий варіант.

Питання виселення регулюється нормами Житлового кодексу УРСР. Частиною четвертою статті 9 Житлового кодексу УРСР передбачено, що ніхто не може бути виселений із займаного жилого приміщення або обмежений у праві користування жилим приміщенням інакше як з підстав і в порядку, передбачених законом.

Однією з підстав виселення, передбаченою частиною першою статті 116 Житлового кодексу, є систематичне руйнування або псування приміщення наймачем, членом його сім`ї або іншими особами, які проживають разом з ним, використання його не за призначенням, або систематичним порушенням правил співжиття роблять неможливим проживання із ними в одній квартирі чи в одному будинку, а заходи запобігання і громадського впливу виявилися безрезультатними.

А взагалі потрібно дивитися по вашій конкретній ситуації

Зв'язатися з юристом
Мироненко Вікторія Валеріївна, місто Вінниця
Телефон:+38 (097) 410 44 00
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Консультація від 250 грн.
Вдячність приймається на карту ПриватБанку
4149 6090 0039 5758



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860