Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Доброї ночі. Таке запитання, росповсюджуеться чи стаття 59 трудового кодексу України на військовослужбовців, які проходять службу за контрактом? Чи є в мене право вимагати вихідний день після добового

"СТАТУТ ВНУТРІШНЬОЇ СЛУЖБИ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ" (https://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nr...):

"Розділ 5. Розподіл часу і повсякденний порядок Загальні положення

...

203. Вихідні, святкові та неробочі дні є днями відпочинку для всього особового складу, крім військовослужбовців, залучених до виконання службових обов’язків. Ці дні згідно з планами, а також вільний від занять час відводяться для відпочинку, проведення культурологічної роботи, спортивних заходів та ігр.

Офіцерам, військовослужбовцям військової служби за контрактом, які виконували службові обов’язки у вихідні, святкові та неробочі дні, відповідний час для відпочинку надається командиром (начальником), як правило, протягом наступного тижня.

Напередодні днів відпочинку концерти, кінофільми та інші заходи для військовослужбовців строкової військової служби дозволяється закінчувати на 1 годину пізніше, ніж звичайно. Підйом у дні відпочинку здійснюється пізніше за рішенням командира військової частини.

У дні відпочинку ранкова фізична зарядка не проводиться....

Розділ 7. Добовий наряд...

294. Військовослужбовці, яких змінили з добового наряду, звільняються від занять і робіт у день зміни.

Офіцерам та військовослужбовцям військової служби за контрактом, за час несення служби в добовому наряді у вихідні, святкові та неробочі дні день відпочинку надається протягом тижня, а військовослужбовцям строкової військової служби час відпочинку встановлюється відповідним командиром (начальником)....".

Зв'язатися з юристом
Крикун Сергій Павлович, місто Дніпро
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Залежить від категорії та складності питання. Карта 5167 8020 0082 8076



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860