Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Підскажить будьласка, Я громадянка України, моя дитина народилась в Німеччині, має нїмецьке громадянство, так як батько німець. Оформлюючи документи на громодянство, чи можна використовувати Стаття

Доброго ранку. Відповідно до Закону України "Про громадянство України", при набутті громадянства України іноземним громадянином, один б батьків якого проживав на території України, він може подати на громадянство України. При цьому в нього можуть вимагати його вибуття з громадянства іноземної держави.

Є багато підстав для того, щоб Ваша дитина мала громадянство Федеративної республіки Німеччина. Вона ж народилась в Німеччина та її батько-німець. Німеччина вже століття добивається того, щоб етнічні німці та-в частині випадків-і "напівкровки" (особи із значною долею німецької крові, частково етнічні німці) проживали в Німеччині. Для цього практикується репатріація етнічних німців до Німеччини. Якщо Ваша дитина проживає в ФРН, то вона мала б мати громадянство цієї держави. Якщо ж вона постійно проживає в Україні, то вона може отримати громадянство України.

Зв'язатися з юристом
Босак (Бандурка) Назарій Орестович, місто Львів
ICQ:581230319
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання розгорнутої правової консультації, юридичних порад, правової інформації та юридичних роз'яснень, праця з документами правового характеру, юридично-претензійна робота, зроблення правового висновку, ведення правничого супроводу, загальна правова робота по судовому розгляду, відстоювання інтересів громадянина в органах виконавчої влади, деякий захист клієнта від проступків, робота по відносинах клієнта із судово-правоохоронними органами тощо-150 грн. за годину безпосередньо праці.



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860