Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Надстроковослужбовець період 1999-2002 звільн. в запас зсу ст.6 пункт е. Хто компетентний сформулюйте за що?

Після звільнення у запас Ви мали пребувати на військовому обліку військовозобов'язаних. Штраф на сьогодні за ухилення від військового обліку, після попередження військовим комісаром, за статтею 337 Кримінального кодексу України складає 850 гривень, але для застосування такого стягнення необхідний вирок суду у відповідному кримінальному провадженні.

Що стосується стягнення , яке на сьогодні може застосувати військкомат у відповідності до статті 210 Кодексу України про адміністративне правопорушення, за порушення правил військового обліку передбачає штраф у розмірі 85-119 грн. Розглянути справу про притягнення до адміністративної відповідальності відповідно до вимог статті 235 КУпАП може виключно військовий комісар.

Вас мають поновити на військовому обліку військовозобов'язаних до досягнення граничного віку перебування у запасі (за загальним правилом в особливий період - до 60 років).

Особова справа могла бути втрачена посадовими особами військового комісаріату, про що вже дізнатись неможливо у зв'язку із спливом великого проміжку часу.

Зв'язатися з юристом
Vladislav Kotigora
E-mail:[email protected]


Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]