Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

яку форму чи зразок заяви подати в цнап(в якому нічого не розуміють)про проведення рекламної акції косметичної компанії(роздачу каталогів,тестерів)

Відповідно до абз. 4 ст. 1 Закону про рекламу, заходи рекламного характеру — це заходи з поширення реклами , які передбачають безоплатне розповсюдження зразків товарів та/або обмін споживачам однієї кількості чи одного виду товарів, що рекламується, на інший.аким чином, законодавець не обмежує підприємства у способах реклами. Тому вважаємо, що безкоштовну роздачу товару або продаж товару за зниженою ціною (зазвичай за 1 грн) слід розглядати саме як рекламну акцію.

Така рекламна акція може включати:

— безкоштовну роздачу товару, тобто вартість товару — 0 грн (під безкоштовно наданим товаром мається на увазі як окрема одиниця такого товару, так і в складі комплекту проданого товару);

— продаж акційного товару за 1 грн. У цьому випадку йдеться про допродажні знижки, адже акція передбачає зменшення ціни (вартості) товару ще до моменту продажу (тобто реалізація товару вже провадиться за зниженою ціною).

Нагадаємо, що знижка — це тимчасове зменшення ціни товару, наданого покупцям (споживачам) (абз. 5 ст. 1 Закону про рекламу).

Вживання понять «знижка» або «зменшена ціна» чи будь-яких інших, аналогічних за значенням, дозволяється лише з додержанням таких умов (ч. 4 ст. 15 Закону про захист прав споживачів):

1) якщо вони застосовуються до продукції, яку безпосередньо реалізує суб'єкт господарювання;

2) якщо такого роду знижка або зменшення ціни застосовується протягом визначеного та обмеженого періоду часу;

3) якщо ціна продукції є нижчою від її звичайної ціни.

Згідно з ч. 6 ст. 15 Закону про захист прав споживачів, однією з умов надання знижок є їх публічне оголошення. Тобто до споживачів має бути доведена інформація про ціну продукції, що була встановлена до початку застосування знижок або зменшення ціни, а також ціну цієї самої продукції, встановлену після їх початку.

Зверніть увагу!

Згідно з абз. 3 ч. 3 ст. 15 Закону про захист прав споживачів, ціна продукції повинна включати в себе всі податки та неподаткові обов'язкові платежі, які відповідно до законодавства сплачуються споживачем під час придбання відповідної продукції. Тобто якщо йдеться про продаж товару за 1 грн, то така ціна у розмірі 1 грн має вже містити у собі всі податки, що їх сплачує споживач (наприклад, ПДВ).

Зв'язатися з юристом
ООО Право на Якість, місто Київ
Телефон:+380732137627,+380503858355,+380972037619
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: 200 грн
Благодарность принимается на карту Приват Банка
5329 5720 0051 2468
Платные консультации по прайсу
http://right-for-quality.com/



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

онлайн
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 3
Телефон: [email protected]
Телефон: +38 (096)-109-76-08
Телефон: +38 (097) 410 44 00
Телефон: 0637323860