Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Доброго дня.Скажіть будь ласка які міри можна прийняти проти офіційного чоловіка,який мені постійно погрожує,ображає,простягає руки.Слідів побиття немає щоб піти в лікарню і зняти побої.І ще їхня сім'я

Доброго вечора. Подайте до поліції заяву про вчинення щодо Вас домашнього насильства-адміністративного правопорушення чи злочину, також-вчинення проти Вас шахрайства шляхом виманення суми в понад 100 тис. гривень. Аудіо-запис по "свіжих слідах" обов'язково зробіть. В цьому звуковому записі має бути добре чути Ваші слова проте, що Ви позичали чи іншим способом відчужували своякам більше 100 тисяч гривень, у відповідь-їх слова та відсутність заперечень цих Ваших слів, далі-Ваші слова з вимогою повернути гроші. Якщо Ви запишете їх зізнання в тому, що вони отримали від Вас гроші, то це-непоганий доказ, який може використовуватись в суді на Вашу користь. Щоправда зізнання не вважається вирішальним доказом. Якщо у Вас буде запис їх зізнання, то в суді вони можуть дати зізнавальні свідчення, бо шляхом експертизи можна підтвердити автентичність запису, а лжесвідчення є злочином. Можете зробити відео-запис з кадрами сцен правопорушень щодо Вас та об'єктів-знарядь правопорушень.

Правоохоронні органи можуть зобов'язати сімейного насильника проживати окремо від потерпілого, також-заборонити Вашому чоловікові та його родичам наближатись до Вас без нагальної потреби. Якщо вони не можуть зараз віддати гроші, то можете домогтись за допомогою поліцейських чи інших осіб задокументування цих договірних відносин з їх підписами. На практиці таке трохи поширено. Суму позики вони мають обов'язково віддавати, наприклад-частинами.

Суд в цивільних справах, як правило, оперує доказами, які йому подаються з ініціативи позивача та відповідача. Орган досудового розслідування сам збирає докази. Якщо у Вас мало доказів-тоді Вас краще звернутись до поліції, якщо у Вас на руках достатньо доказів-тоді Вам краще звертатись до суду в цивільних справах.

Зв'язатися з юристом
Босак (Бандурка) Назарій Орестович, місто Львів
ICQ:581230319
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання розгорнутої правової консультації, юридичних порад, правової інформації та юридичних роз'яснень, праця з документами правового характеру, юридично-претензійна робота, зроблення правового висновку, ведення правничого супроводу, загальна правова робота по судовому розгляду, відстоювання інтересів громадянина в органах виконавчої влади, деякий захист клієнта від проступків, робота по відносинах клієнта із судово-правоохоронними органами тощо-150 грн. за годину безпосередньо праці.



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]