Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Якщо військовослужбовець контрактної служби в неробочий час від служби, але по формі, ніс в сумкі спиртні напої. І до нього підійшли гарнізонний патруль, сказали відкрити сумку і найшли спиртні напої приказали

3. Порядок накдладання і виконання дисциплінарних стягень.

На військовослужбовця, який порушує військову дисципліну, або громадський порядок може бути накланено лише ті дисциплінарні стягнення, які визначені цим Статутом і відповідають військовому званню військовослужбовця та дисциплінарній владі командира (начальника), що вирішив притягнути винну особу до дисциплінарной відповідальності.

Притягення до дисциплінарної відповідальності військовослужбовців, які є народними депутатами, суддями військових судів, проводять у порядку, передбаченому законодавством України.

Офіцери прокуратур з нагляду до дотриманням законів у Збройних Силах України несуть відповідальність згідно з Дисциплінарного статуту прокуратури України.

Приняттю рішення командиром (начальником) про накладання на підлеглого дисциплінарного стягенння має передувати дисциплінарне розслідування. Його провадять із метою виявлення винних осіб, а також причин та умов, що сприяли вчиненню проступку.

Дисциплінарне рослідування можуть не провадити лише у випадках, коли необхідно припинити порушення військової дисципліни або громадського порядку й вина порушника очевидна.

Дисциплінарне рослідування призначають усним наказом командира (начальника ), який вирішив притягти військовослужбовця до дисциплінарной івдповідальності. Воно може бути проведено особисто командиром (начальником), доручено офіцерові чи прапорщикові (мічманові), а у випадку вчинення проступкеу солдатом (матросом) чи сержантом (старшиною) – також сержантові (старшині).

Заборонено провадити дисциплінарне рослідування особами, які є підлеглими військовослужбовцями чий проступок підлягає розслідуванню, а також особами, які є співучасниками правопорушення або зацікавлиними в наслідках розслідування. Рослідування провадять за участю безпосереднього начальника військовослужбовця, який вчинив дисциплінарний проступок.

На початку дисциплінарного розслідування військовослужбовцеві пояснюють, у яких порушеннях його звинувачують, а сам військовослужбовець складає пояснювальну записку на ймья командира (начальника). Під час дисіиплінарного розслідування особа, призначена для його проведення, встановлює, чи справді мав місце проступок , де, коли, за яких обставин і з якою метою його було вчинено; в чому він виявився, наявність вини в діях (бездіяльності) конкретних осіб та ступінь провини кожного у випвдку вчинення його кількома особами, які наслідки порушення, обсавини, що пом’якшують чи обтяжують відповідальність винної особи; причини й умови, що сприяли вчененню проступку.

Зв'язатися з юристом
ООО Право на Якість, місто Київ
Телефон:+380732137627,+380503858355,+380972037619
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: 200 грн
Благодарность принимается на карту Приват Банка
5329 5720 0051 2468
Платные консультации по прайсу
http://right-for-quality.com/



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

Телефон: +38 (096)-109-76-08
Телефон: 0637323860
Телефон: +38 (097) 410 44 00
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 2
Телефон: [email protected]