Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

я работаю в санитарно медицинской части 19 слесарем по ремонту оборудования со 2 июля дополнительно после основной работы,работаю 4 часа слесарем сантехником. Мне оплатили работу согласно отраб

Так це суміщення але воно має бути оформлене належним чином, якщо в наказі вказано що ви в иконуєте роботу на період відсутності основного працівника то це заміщення. Суміщення має бути оформлене належним чином.

Суміщення професій (посад) — це виконання працівником поряд із своєю основною роботою, зумовленою трудовим договором, додаткової роботи за іншою професією (посадою) у межах робочого часу за основною роботою на одному і тому самому підприємстві, установі, організації.

Для встановлення суміщення посад у штатному розписі підприємства має бути передбачена вакантна посада.

Суміщення посад може встановлюватися на певний строк або без обмеження строком.

Воно може бути встановлено за заявою працівника або на підставі прийнятого роботодавцем рішення. Якщо суміщення ініційовано роботодавцем, працівник має бути повідомлений про зміни в організації виробництва та праці згідно з частиною третьою статті 32 КЗпП не пізніше ніж за два місяці.

Оформлюється суміщення професій (посад) наказом роботодавця. У наказі в обов’язковому порядку вказують назву професії (посади), за якою відбуватиметься суміщення, та розмір доплати.

Розмiри доплат за сумiщення професiй (посад) або виконання обов'язкiв тимчасово вiдсутнього працiвника встановлюються на умовах, передбачених у колективному договорi.

Доплата провадиться винятково за наказом, оскільки виконання роботи за суміщенням посад не відображається в табелі обліку робочого часу. У разі відсутності вільної посади встановлення доплати за суміщення буде неможливим.

Оскільки працівник продовжує обіймати свою основну посаду, записи про суміщення до особової картки працівника та трудової книжки не вносяться. Водночас копію наказу про встановлення суміщення можна додати до особової справи працівника.

Зв'язатися з юристом
Левченко Оксана Сергіївна, місто Вінниця
Телефон:+380638665952
E-mail:[email protected]
ICQ:Вайбер +380638665952
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Консультація 180 грн.



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]