Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Доброго дня! Суд залишив позовну заяву без руху, мотивуючи тим, що мною, як відповідачем не підписані копії паспорта та іденифікаційного коду відповідача, посилаючись на ч. 8 ст. 43 ЦПК України. Я ж в

Доброго дня шановний Андрій.

Відповідно до положення вказаних Вами норм закону, слід зробити висновок, що під час оформлення копій мають бути дотримані три основні правила:

1

Ви можете подавати в суд завірені копії лише тих документів, оригінали яких знаходяться у вас. Посилання на те, що оригінал знаходиться у вашому розпорядженні, є обов’язковим.

2

Якщо оригіналу немає, до суду можна надати незасвідчену ксерокопію чи фотокопію документа з вказівкою про те, у кого знаходиться оригінал.

3

Відмітка має містити наступні реквізити:

слова – «Згідно з оригіналом»,

найменування посади (за наявності),

особистий підпис,

прізвище та ініціали особи,

дата засвідчення.

Рекомендуємо подати до суду Клопотання на виконання ухвали суду, з вказівкоПідсумовуючи положення цих нормативних документів, можна зробити висновок, що під час оформлення копій мають бути дотримані три основні правила: 1 Ви можете подавати в суд завірені копії лише тих документів, оригінали яких знаходяться у вас. Посилання на те, що оригінал знаходиться у вашому розпорядженні, є обов’язковим. 2 Якщо оригіналу немає, до суду можна надати незасвідчену ксерокопію чи фотокопію документа з вказівкою про те, у кого знаходиться оригінал. 3 Відмітка має містити наступні реквізити: слова – «Згідно з оригіналом», найменування посади (за наявності), особистий підпис, прізвище та ініціали особи, дата зазначивши, що саме суд дав вам вказівку дану рекомендацію, додавши копії докумеетів завірені Вами, але з поміткою, де знаходяться оригігали документів.

Зв'язатися з юристом
Титаренко Яна Сергіївна, місто Дніпро
Телефон:+38 (067) 630-77-35
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Особисті консультації ( в особистих повідомленнях на сайті чи по e-mail) здійснюється на платній основі від 100 грн.( В залежності від складності питання).
Написання позовних заяв, скарг, договір та інших процесуальних документів - ціна договірна.
Подякувати за конституцією ви можете слідуючи чином карта Приват банку 4149625810823912



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

онлайн
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860