про скасування ліцензування

Доброго дня.

Наше підприємство у 2013 році отримало ліцензію на заготівлю, переробку металобрухту чорних металів, яка дійсна до 2018р. Згідно п.2ст.8. наша ліцензія вважається недійсною. Але для її отримання підприємство пройшло обстеження місцевими державними адміністраціями спеціалізованих підприємств, їх приймальних пунктів та приймальних пунктів спеціалізованих металургійних переробних підприємств (брухт чорних металів), що підтверджено актом. Чи дійсний цей акт ? Чи треба знову проходити обстеження (повторно)? І з яким інтервалом , якщо він є, треба проходити обстеження обласною держадміністрацією?

Анжеліка.

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Доброго вечора, Анжеліка. Так, цей акт дійсний, строк його дії повинен бути вказаний в акті. Інтервал і порядок проходження обстеження в законі не визначений, зверніться з цим питанням в обладміністрацію, у них повинен бути затверджений порядок проходження акту обстеження.

Зв'язатися з юристом
Майоренко Маргарита Сергіївна, місто Дніпро
Телефон:[email protected]
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Особисті консультації (в особистих повідомленнях на сайті чи по е-mail) здійснюються на платній основі, оплата - від 100 грн (в залежності від складності питання).

Написання позовів, договорів, скарг, інших процесуальних документів - ціна договірна.

Подякувати за консультацію ви можете слідуючим чином:
карта Приват Банку 5168742014400562;
гаманець Вебмані - U239534735859.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 3
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860