Вивіз грунту

19.01.2021

Доброї ночі!таке питання-сусід на земельній ділянці комунальної форми власності вирив котлован і вивіз незаконно 10 камазів землі у т. ч.з моєї приватної території.Звертались до держгеокадастра.щодо перенесення грунтового покриву,але через суд,сусід скасував припис держ інспектора так як агрохімічного паспорту на дану ділянку не було.Що тепер робити мені.щоб все таки добитися зариття котловану?

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Доброго ранку. Ви можете подати апеляцію на рішення суду. Протягом терміну для подачі апеляції Ви можете подати апеляційну скаргу. Такий термін має бути вказано в тексті рішення суду першої інстанції.

Згідно із Кодексом України про адміністративні правопорушення, постанова судді у справі про адміністративне правопорушення може бути оскаржена протягом десяти днів з дня винесення постанови. Апеляційна скарга подається до відповідного апеляційного суду через місцевий суд, який виніс постанову.

Зв'язатися з юристом
Босак (Бандурка) Назарій Орестович, місто Львів
ICQ:581230319
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання розгорнутої правової консультації, юридичних порад, правової інформації та юридичних роз'яснень, праця з документами правового характеру, юридично-претензійна робота, зроблення правового висновку, ведення правничого супроводу, загальна правова робота по судовому розгляду, відстоювання інтересів громадянина в органах виконавчої влади, деякий захист клієнта від проступків, робота по відносинах клієнта із судово-правоохоронними органами тощо-150 грн. за годину безпосередньо праці.

КАДАСТР пропустил срок на апелляцию. СПЕЦИАЛЬНО!КАК БЫТЬ?



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 3
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860