Порядок черги передачи. Майна. С арестом

Виконавча служба передала стягувачу майно за алименти з арестом другого стяговичу написали що вона перва в проваджені спираючись на закон про ипотеку46. Статью. 46 я хочу. Оспорить в суде передачу майна так как есть. Мой. Арест нарушиди ли права закон помогите подскажите. Что делать

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Очень хочу узнать статья 46 закон про ипотеку46 и заставу гласит что. Майно передается в порядку виконавче го провадження тоесть даже если5 детей и 1жена подала на алименти ей все а остальние. С арестом остаються низчем

Светлана, добрый вечер. Правильно сформулированный вопрос - даст Вам ответ. Пока Ваш вопрос не понятен.

Что касается статьи 46 Закона про Ипотеку:

Переможець прилюдних торгів протягом десяти робочих днів з дня підписання протоколу перераховує кошти за придбане на торгах майно на зазначений у протоколі банківський рахунок органу державної виконавчої служби, приватного виконавця.

Гарантійний внесок, сплачений покупцем до початку прилюдних торгів, зараховується до ціни продажу. Іншим учасникам внесена сума повертається протягом трьох робочих днів з дня закінчення прилюдних торгів. Гарантійний внесок також підлягає поверненню, якщо торги не відбулися.

Якщо покупець не внесе всієї належної до сплати суми в десятиденний строк, гарантійний внесок йому не повертається, а наступний учасник, що запропонував найвищу ціну, не нижчу за початкову ціну продажу, оголошується переможцем прилюдних торгів. За його відсутності або відмови прилюдні торги оголошуються такими, що не відбулися. Гарантійний внесок не повертається також учаснику торгів, який став переможцем торгів, але відмовився підписати протокол.

Зв'язатися з юристом
Alex Khablo
E-mail:[email protected]

Як могли майно під іпотекою комусь передати?
Там ж по реєстрам все видно.

Напишить на електронку, самому цікаво.

Зв'язатися з юристом
Адв. Кавецький, місто Львів
E-mail:[email protected]


Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 3
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860