Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Рік тому суд виніс рішення щодо виписки мене(матері) та моїх неповноліт дітей з будинку мого батька бо я виїхала за кордон 3 роки тому.Скажіть як можна скасувати рішення якщо я повернусь зараз?Чи можливо

Людмила, за загальним правилом , перебіг позовної давності починається з дня, коли особа довідалася або могла довідатися про порушення свого права або про особу , яка його порушила. У Вашому випадку, це момент, коли Ви дізналися, що Вас зняли з реєстрації місця проживання, тобто коли повернулися на Україну. Відповідно до статті 257 Цивільного кодексу України загальний строк позовної давності становить 3 роки. Щодо поважності причин, то це повинні бути обставини, що виникли незалежно від волі особи, яка мала право відповідної вимоги та об'єктивно унеможливили звернення цієї особи за судовим захистом у період дії строку позовної давності. Ваші причини можуть бути визнані поважними у суді, якщо будуть докази, які підтверджуватимуть ці обставини.

Зв'язатися з юристом
Шаповалова Наталья Викторовна, місто Дніпро
Телефон:0956555908
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Консультації від 100,00 грн. (залежно від складності і обсягу роботи).
Вартість складання позовних заяв, скарг, клопотань, та інших процесуальних документів, а також договорів обговорюється окремо в кожному випадку.



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]