Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Якщо я навчався в одному навчальному закладі, не закінчивши його залишив і поступив в інший навчальний заклад на денну форму то відстрочка втрачається?

Доброго дня шановний Володимир.

За частиною 10 статті 17 ЗУ «Про військовий обов’язок та військову службу» відстрочка від призову на строкову військову службу для здобуття освіти надається 1 раз за період навчання, і громадяни призовного віку, відраховані з навчальних закладів: 1) за власним бажанням; 2) за невиконання навчального плану; 3) за порушення умов контракту; 4) за недисциплінованість, - втрачають право на відстрочку від призову на строкову військову службу незалежно від їх повторного зарахування до того чи іншого вищого навчального закладу або поновлення у вищому навчальному закладі.

Відповідно до частини 12 статті 17 цього д Закону в разі переведення призовників, які навчаються у вищих навчальних закладах з денною формою навчання, для навчання в інший вищий навчальний заклад із такою ж формою навчання право на відстрочку від призову на строкову військову службу не втрачається.

Зв'язатися з юристом
Титаренко Яна Сергіївна, місто Дніпро
Телефон:+38 (067) 630-77-35
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Особисті консультації ( в особистих повідомленнях на сайті чи по e-mail) здійснюється на платній основі від 100 грн.( В залежності від складності питання).
Написання позовних заяв, скарг, договір та інших процесуальних документів - ціна договірна.
Подякувати за конституцією ви можете слідуючи чином карта Приват банку 4149625810823912



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]