Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Доброго дня. Вчора на мене склали протокол за невімкнене ближнє світло по статті 122 частина 2. На суму 425 грн. Мене ніколи раніше не штрафували. Я водій з невеликим стажем водіння, тому у мене виникає

У ст. 276 КУпАП написано, що «справа про адміністративне правопорушення розглядається за місцем його вчинення». А як ми вже вище вказали, словосполучення «за місцем вчинення», згідно з рішенням КСУ, означає «місцезнаходження органу, уповноваженого законом розглядати справу». Тобто, розглядатися справа про порушення ПДР може тільки в будівлі відповідного управління патрульної поліції.

Відповідно, співробітник поліції може виписати постанову на місці зупинки автомобіля. Але, поліцейський не може виписати постанову без розгляду справи. А справу розглядати поліцейський може тільки в управлінні поліції. Якщо ж поліцейський розгляне справу на дорозі або не розгляне взагалі, це і є головною підставою для скасування штрафу. Цією лазівкою може користуватися кожен водій незалежно від того, порушив він чи ні.

Зв'язатися з юристом
Наталія Вікторівна, місто Львів
Телефон:981099295
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Вартість послуг: особисті консультації здійснюються на платній основі, оплата - від 500 грн (в залежності від складності питання).
Написання процесуальних документів - ціна договірна.
Подякувати за консультацію можлливо шляхом переказу на
карту Приват Банку



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]