Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Доброго дня, проживаю в новому будинку де ще багато людей робить ремонт. Маю маленьку дитину, яка вдень через шум не може спати. Чи передбачено законом (яким?) години в обід коли не можна проводити шумні

Доброго дня.

На жаль, мій колега правий, шуміти не можна з 22.00 до 8.00.

Але законодавець у ч.4 ст. 24 ЗУ " предбачає заборону робити ремонт у вихідні дні та Святкові : "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення" Проведення на захищених об'єктах ремонтних робіт, що супроводжуються шумом, забороняється у робочі дні з двадцять першої до восьмої години, а у святкові та неробочі дні - цілодобово. Власник або орендар приміщень, у яких передбачається проведення ремонтних робіт, зобов'язаний повідомити мешканців прилеглих квартир про початок зазначених робіт. За згодою мешканців усіх прилеглих квартир ремонтні та будівельні роботи можуть проводитися також у святкові та неробочі дні. Шум, що утворюється під час проведення будівельних робіт, не повинен перевищувати санітарних норм цілодобово."

Можливо це хоч трохи Вам допоможе.

Зв'язатися з юристом
Олег Вікторович, місто Київ
Телефон:0637323860
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання консультацій або складання документів виключно на платній основі. Ціни врегульовуємо в ході обговорення.



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]