Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Доброго вечора, скажіть будь ласка був одружений жили в Польщі, дружина залишилася в Польщі я поїхав до України розлучилися без присутності і вона в момент коли ми ще не були офіційно розлучені завагітніла

Доброго ранку. В Україні та батьох інших державах діє законодавчо визначена презумпція батьківства. Згідно з нею дитина, народжена та/чи зачата під час перебування її матері в шлюбі, автоматично вважається дитиною чоловіка її матері.

Вам краще подати до суду позов для оспорювання свого батьківства. Якщо матір дитини подала на аліменти до юридично, але не біологічно батька дитини, то він, за Сімейним кодексом України, має право подати до суду позов для виключення даних про нього з актового запису про народження дитини та свідоцтва про народження дитини.

Зв'язатися з юристом
Босак (Бандурка) Назарій Орестович, місто Львів
ICQ:581230319
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання розгорнутої правової консультації, юридичних порад, правової інформації та юридичних роз'яснень, праця з документами правового характеру, юридично-претензійна робота, зроблення правового висновку, ведення правничого супроводу, загальна правова робота по судовому розгляду, відстоювання інтересів громадянина в органах виконавчої влади, деякий захист клієнта від проступків, робота по відносинах клієнта із судово-правоохоронними органами тощо-150 грн. за годину безпосередньо праці.



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860