Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Добрий вечір,дитина була впала з дерева і набула на лобі гулю ми зранку пішли в лікарню зробили рентген голови нас направив хірург а ще на другий день мама пішла з дитиною до лікарні хірург подивився на

Вітаю, Сергій.

Скоріше за все, мається на увазі трохи інша " втеча з лікарні". Це не обов'язково випадок, де людина лежить в лікарні на лікуванні і , побачивши як там гарно лікують та дбайливо ставляться, втекла зі страху.

Можливо, вашу маму направили з дитиною на томографію, за яку потрібно чимало заплатити, а у неї при собі скажімо, не було достатньо коштів і вона так і пішла ні з чим, а небезпека для здоров'я і можливо життя дитини залишилась. Саме це і могло бути причиною такого виклику.

Я кажу " можливо" так як розповідь дуже розмита і багато чого треба уточнювати. Наприклад, я так і не зрозуміла, вона зробила томографію чи ні? Лікарі встановили, що з дитиною? Виписали лікування, сказали, що робити далі?

Зрозуміло, що вас з дитиною почали ганяти по різних лікарях, один знімок, інший як це часто буває, а людина не завжди має при собі достатньо коштів, щоб це оплатити. От і виникають ситуації, коли людина звернулася до лікаря, а через брак коштів так і не одержала ні діагноза, ні лікування, а загроза життю і здоров'ю залишається.

В будь-якому випадку вам мали пояснити, що мається на увазі під формулюванням " втеча з лікарні". Тут потрібно встановити у чому саме полягає звинувачення.

У разі потреби звертайтесь до мене через особисті повідомлення.

Зв'язатися з юристом
Клеменко Катерина Вікторівна
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Консультации общего характера - бесплатно.



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

онлайн
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860