Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Чи можливо притягнути до відповідальності, якщо у висновку по результатам медичного огляду прописано «встановлено факт вживання канабіоїдів, амфетаміну. Ознак сп’яніння не виявлено»?

Добрий вечір. Такі дії за певних умов можна кваліфікувати як завідомо неправдивий висновок експерта за статтею 384 Кримінального кодексу України "Введення в оману суду або іншого уповноваженого органу" або, в більшості випадків, як складання, видача службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів, внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, інше підроблення офіційних документів за ст. 366 кримінального кодексу "Службове підроблення".

В додатку 4 до Інструкції про порядок виявлення у водіїів транспортних засобів ознак алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або перебування під впливом лікарських засобів, що знижують увагу та швидкість реакції, затвердженої наказом МВС і МОЗ, подано назву документів, які складаються медичним працівником під час та внаслідок проведення відповідного огляду. Це-акт медичного огляду з метою виявлення стану алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції та висновок щодо результатів медичного огляду з метою виявлення алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції. Тобто під сп'янінням у відповідному огляді, проведеному медичним працівником, розуміють алкогольне, наркотичне чи інше сп'яніння. Подібний огляд проводить також поліцейський з використанням відповідних технічних засобів.

Ви можете звернутись до поліції та попросити притягнути винного у фальсифікації медичного документа до відповідальності.

Зв'язатися з юристом
Босак (Бандурка) Назарій Орестович, місто Львів
ICQ:581230319
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання розгорнутої правової консультації, юридичних порад, правової інформації та юридичних роз'яснень, праця з документами правового характеру, юридично-претензійна робота, зроблення правового висновку, ведення правничого супроводу, загальна правова робота по судовому розгляду, відстоювання інтересів громадянина в органах виконавчої влади, деякий захист клієнта від проступків, робота по відносинах клієнта із судово-правоохоронними органами тощо-150 грн. за годину безпосередньо праці.



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]