Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Для одержання ліцензії на прекурсори додається довідка МВС про відсутність не знятої чи не погашеної судимості і довідка про проходження профілактичного наркологічного огляду на ректора університету?

Зверніть увагу, що в статуті Вашого підприємства повинні бути передбачені саме ті види діяльності пов’язані з підконтрольними речовинами, на здійснення яких Ви плануєте отримати ліцензію.

ПЕРЕЛІК НЕОБХІДНИХ ДОКУМЕНТІВ:

  1. Виписка з ЄДРПОУ;
  2. Копія документів про освіту керівника підприємства заявника (засвідчена печаткою підприємства заявника)
  3. Довідка МВС про відсутність у працівників, які згідно із своїми службовими обов’язками мають чи будуть мати доступ безпосередньо до наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, не знятої чи не погашеної в установленому порядку судимості за вчинення злочину середньої тяжкості, тяжкого та особливо тяжкого злочину або злочину, пов’язаного з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів (оригінал виданий на керівника підприємства заявника)
  4. Сертифікат нарколога на керівника підприємства заявника (оригінал).
  5. Довідка відповідного державного або комунального закладу охорони здоров’я про відсутність психічних розладів, пов’язаних із зловживанням алкогольними напоями, наркотичними засобами чи психотропними речовинами у працівників, які мають чи будуть мати доступ безпосередньо до наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів (сертифікати нарколога) (оригінали)
  6. Дозвіл УБНОН – Управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків (оригінал)
  7. Акт УБНОН (копія)
  8. Договір оренди (або документи на право власності) приміщень в яких планується здійснення діяльності з наркотичними засобами, психотропними речовинами та прекурсорами (копія )
  9. Копія наказу «Про призначення матеріально відповідальної особи та осіб які будуть допущені до роботи з наркотичними засобами, психотропними речовинами і прекурсорами»
  10. Зазначити окремим листом перелік осіб: які будуть допущені до роботи з прекурсорами та матеріально відповідальної особи з зазначенням: їх ПІП, посади, освіти, спеціальностіУ разі перевезення наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів додатково необхідні:– Копія свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів (копія, засвідчена мокрою печаткою та підписом керівника підприємства)

    – Водійські права водіїв (копія)

    – Довідка МВС про відсутність судимості на водія (оригінал).

    – Сертифікат нарколога на водія (оригінал).

Зв'язатися з юристом
ООО Право на Якість, місто Київ
Телефон:+380732137627,+380503858355,+380972037619
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: 200 грн
Благодарность принимается на карту Приват Банка
5329 5720 0051 2468
Платные консультации по прайсу
http://right-for-quality.com/



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 3
Телефон: [email protected]
Телефон: +38 (096)-109-76-08
Телефон: +38 (097) 410 44 00
Телефон: 0637323860