Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Доброго дня, підкажіть будь ласка: шлюб за рішенням суду було розірвано у 1998 році, про що є витяг з рішення суду. При зверненні у РАЦС у 2003 році, РАЦС видав свідоцтво про розірвання шлюбу датою звернення

Именно решение суда о разводе является одним из основных документов, подтверждающих окончательное расторжение брака между супругами.
При разводе в суде, брак расторгается с момента вступления в силу решения суда о его расторжении, согласно ст. 114 СКУ. Стаття 114 СК України. Момент припинення шлюбу у разі його розірвання У разі розірвання шлюбу органом державної реєстрації актів цивільного стану шлюб припиняється у день реєстрації розірвання шлюбу. У разі розірвання шлюбу судом шлюб припиняється у день набрання чинності рішенням суду про розірвання шлюбу.Существует также реальная возможность рассмотреть дело о разводе в заочном порядке. Решение суда в данном случае будет тоже заочным.Обретение заочным решением суда законной силы отличается от обычного. Главное отличие состоит в том, что ответчику предоставляется возможность подать заявление о пересмотре заочного решения суда в течение 10 дней с момента, как была получена копия данного решения. Такое заявление суд рассматривает на протяжении 15 дней. Заочное решение можно обжаловать в общем порядке.Решение суда о разводе имеет свою четкую структуру, как и все официальные документы. Состоит оно из 4 частей: Вступительная. Описательная. Мотивировочная. Результативная В ст. 273 ГПКУ прописаны сроки вступления судебного решения о разводе в свою силу. Она гласит о том, что данное решение обретает законную силу лишь после окончания срока подачи апелляционной жалобы всеми участниками дела, если такая жалоба не была подана Стаття 273 ЦПК України. Набрання рішенням суду законної сили Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду. Якщо справу розглянуто за заявою осіб, визначених частиною другою статті 4 цього Кодексу, рішення суду, що набрало законної сили, є обов’язковим для особи, в інтересах якої було розпочато справу. Якщо після набрання рішенням суду законної сили, яким з відповідача присуджені періодичні платежі, зміняться обставини, що впливають на визначені розміри платежів, їх тривалість чи припинення, кожна сторона має право шляхом пред’явлення нового позову вимагати зміни розміру, строків платежів або звільнення від них.



Зв'язатися з юристом
ООО Право на Якість, місто Київ
Телефон:+380732137627,+380503858355,+380972037619
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: 200 грн
Благодарность принимается на карту Приват Банка
5329 5720 0051 2468
Платные консультации по прайсу
http://right-for-quality.com/



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

Телефон: +38 (096)-109-76-08
Телефон: 0637323860
Телефон: +38 (097) 410 44 00
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 2
Телефон: [email protected]