Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Банк, в зв'язку з ліквідацією, передав мої персональні дані із зазначенням П.І.Б, моєї адреси, моїх телефонів, даних мого кредитного договору, розміру заборгованості і таке інше іншому банку без моєї згоди

Шановний Сергій! Відповідальність  за порушеення недоторканості приватного життя передбачена як кримінальним кодеком, ст. 182, так і кодексом України про адміністративні правопорушення - ст.ст. 188(39), 188(40).

Як Ви дізналися про те, що Ваші персональні дані передані третій особі? для суду необхідні докази, що Ваші дані без Вашого дозволу передані, адже у суді ці відомості мають бути розцінені як належні докази. Кожна сторона повинна довести ті обставини, на яких грунтуються вимоги і заперечення.

Захист своїх прав Ви можете здійснити в суді, але банки, як володільці баз даних, мали надати Вам ля підпису  бланк про те, що Ви погоджуєтесь на оброблення Ваших персональних даних. Ви, беззаперечно, підписали цей папір. На підставі цього документу, я вважаю, і були передані Ваші і не тільки Ваші персональні дані.

Зв'язатися з юристом
Марія Шутальова, місто Харків
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: особиста консультація від 100 грн (залежить від складності)
Позовні заяви, клопотання,тощо - за домовленістю, на картку.



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]