Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Доброго дня! Я кадровий офіцер ЗСУ, контракт мною був підписаний у червні 2012 року на 5 років, тобто він має закінчитися у 2017 році. У новому законі від 4 січня 2017 р. "Про внесення

За ст. 22 закону «Про військовий обов’язок і війському службу», граничний вік перебування на військовій службі встановлюється для військовослужбовців сержантського і старшинського складу, які проходять військову службу за контрактом-до 45 років. У разі настання особливого періоду для військовослужбовців, які проходять військову службу за контрактом, дія контракту продовжується понад встановлені строки з моменту оголошення мобілізації-протягом строку її проведення. Звільнення військовослужбовців з військової служби здійснюється: а) у запас, якщо військовослужбовці не досягли граничного віку перебування в запасі і за станом здоров'я придатні до військової служби; б) у відставку, якщо військовослужбовці досягли граничного віку перебування в запасі або визнані військово-лікарськими комісіями непридатними за станом здоров'я до військової служби з виключенням з військового обліку. Контракт припиняється (розривається), а військовослужбовці, які проходять військову службу за контрактом, звільняються з військової служби через сімейні обставини або з інших поважних причин, вони визначені у Переліку сімейних обставин та інших поважних причин, що можуть бути підставою для звільнення громадян з військової служби та із служби осіб рядового і начальницького складу, затвердженим постановою кабінету міністрів від 12.06.2013, серед них-є наявність у військовослужбовця, особи рядового чи начальницького складу трьох і більше дітей (тоді військовослужбовці на їх прохання можуть бути звільнені з військової служби). Під час дії особливого періоду при наявності трьох дітей-також зі служби звільняються військовослужбовці.

Законом «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб»-врегульовано відновідне питання.

Для можливості виходу на пенсію Ви б мали служити 18 місяців з дати продовження контракту, якщо Ваш вік становив менше 45 років та Ви не мали б трьох дітей.

Зв'язатися з юристом
Босак (Бандурка) Назарій Орестович, місто Львів
ICQ:581230319
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання розгорнутої правової консультації, юридичних порад, правової інформації та юридичних роз'яснень, праця з документами правового характеру, юридично-претензійна робота, зроблення правового висновку, ведення правничого супроводу, загальна правова робота по судовому розгляду, відстоювання інтересів громадянина в органах виконавчої влади, деякий захист клієнта від проступків, робота по відносинах клієнта із судово-правоохоронними органами тощо-150 грн. за годину безпосередньо праці.



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]