Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Магазин прилаштував до фасаду нежитлового будинку засіб звукового відтворення та транслює рекламу. Однотонно, гучно діє на психіку людей які ходять по вулиці та проживають поряд. Що вони порушують та що

Є ідея щодо звернення до Держпродспожив служби. Адже саме вони здійснюють нагляд за дотримання санітарних норм.

У нас є ст 182 Кодексу про адміністративні порушення щодо Порушення вимог законодавчих актів щодо захисту населення від шкідливого впливу шуму чи правил додержання тиші в населених пунктах і громадських місцях.

Тому - ймовірно першою могла б відреагувати поліція. Далі - Держпродспоживслужба.

ст 24 ЗУ Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення говорить про те, що підприємства, установи, організації та громадяни при здійсненні будь-яких видів діяльності з метою відвернення і зменшення шкідливого впливу на здоров'я населення шуму...зобов'язані забезпечувати під час роботи закладів громадського харчування, торгівлі, побутового обслуговування.....тощо рівні звучання звуковідтворювальної апаратури та музичних інструментів у приміщеннях і на відкритих площадках, а також рівні шуму в прилеглих до них жилих і громадських будівлях, що не перевищують рівнів, установлених санітарними нормами.

Гранично допустимі рівні шуму встановлені Наказом МОЗ N 463 від 22.02.2019 " Про затвердження Державних санітарних норм допустимих рівнів шуму в приміщеннях житлових та громадських будинків і на території житлової забудови"

Зв'язатися з юристом
Евгения Ярмолюк
E-mail:[email protected]


Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860