Щодо пільгового пенсійного забеспечення по списку №2

Доброго дня .

Я претендую на вихід на пенсію на пільгових умовах по списку № 2 Я працював в ВАТ Мукачівський карєр ( це було акціонерне товариство ) на посаді голови правління два роки і сім місяців та головним енергетиком десять років. Пенсійний фонд перевірив даний пільговий стаж роботи та підтвердив його відповідним актом.Але пенсійний фонд засумнівався в тому , чи голова правління дійсно являється керівником тотожнім із посадою директтора .

Питання . Як мені доказати , що голова правління являється керівником підприємства тотожнім із посадою директора , так як по списку №2 записана посада директор.

З повагою

Толя тел 0950860631

Ваш коментар *

Відповіді юристів

. А как прописана данная должность в материалах по аттестации рабочих мест ? Точнее в Перечне рабочих мест, профессий и должностей .... утвержденных приказом по предприятию. Как директор или как председатель правления ? А в Списке № 2 обычно указывают - руководитель, ведь руководящие должности могут быть самыми разнообразными : президент например концерна, генеральный директор, управляющий заведующий и т.д.

В наказі про затвердження переліку професій працівників які мають право на пільгове пенсійне забеспечення вказана посада директор, так як ця посада передбачена списком №2. А по факту я займав посаду голова правління ( ця посада також записана в трудовій книжці) тому , що ця посада передбачена законом про Господарські товариста в розділі АК. Казус заключається в наступному як мені обгрунтувати , що ця посада тотожня з посадою директора. Мої аргументи наступні . згідно закону про господарські товариства а саме ст 47 та 48.посада керівника пердбачена мати назву голова правління., так само як посада керівника в ТзОВ предбачена директор. Тобто я вважаю ,що це посада керівника підприємства. Підскажіть будьласка які можливі додаткові аргументи , щоб я мав можливо і інші юридичні підстави .

З повагою

Толя.

Доброго дня. Я відпрацювала в шкідливих умовах по списку №2 20 років. Я 1968 р. народження в якому віці мені на пенсію.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

Телефон: +38 (097) 410 44 00
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 3
Телефон: [email protected]
Телефон: +38 (096)-109-76-08
Телефон: 0637323860