Контракт в поліції

Якщо вперше прийнятий на службу в поліцію і підписав контракт на 2 роки(молодший склад поліції).чи можу я відпрацювавши трохи більше ніж рік за поданням командира зайняти іншу посаду(а саме офіцерську) в тому ж підрозділі якому працюю.як можна розірвати чи обійти цей контракт?

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Посада вважається вищою, якщо за цією посадою передбачено вище спец.звання поліції. Зайняття такої посади-вважається переміщенням особового складу у порядку просування по службі.

Згідно п.11 "Порядку укладання контраку про проходження слуби в поліції" днем припинення дії контракту також вважається день видання наказу про звільнення з посади у зв'язку з переміщенням по службі.

Відповідно до ч. 6 ст.63 ЗУ "Про нац. поліцію" в разі закінчення строку дії контракту( у Вашому випадку припинення строку), наказом відповідного керівника поліцеський продовжує службу.

Спочатку наказ про переміщення та присвоєння вищого спец. звання, потім-припинення дії контракту(у кадрах робиться відмітка про підставу та дату припинення), далі-наказ про призначення на нову посаду.

Зв'язатися з юристом
Юридична фірма "Січ", місто Київ
Телефон:0990550842
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: За домовленістю.
Щиро подякувати : карта Приват 5168 7422 3680 5408 Коркунов Денис Володимирович



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]