Статья 179. Кодексу Украiни про адмiнiстративнi правопорушення

07.06.2018

Якщо я iду на роботу вранцi .A перед цим ввечерi я вживав алкоголь. Та Маю вранцi запах .це Може вважатись що я находжусь натериторii пiдприемства в нетверезому станi.

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Доброго дня шановний Евгеній.

Верховний Суд України у п. 25 зазначеної постанови № 9 роз'яснив, що нетверезий стан, наркотичне або токсичне сп'яніння можуть підтверджуватися як медичним висновком, так і іншими видами доказів (ст. 27 ЦПК України), яким суд має дати відповідну оцінку. А це означає, що для підтвердження цього достатньо показань свідків, які не суперечать один одному і викликають довіру. Стан сп'яніння слід засвідчити у той само день. На підприємствах, в установах, організаціях вдаються до складання актів, які підписують свідки-очевидці. Така практика не суперечить закону, але в акті слід відмітити, чи бачили свідки особисто працівника, який перебував у нетверезому стані, які ознаки сп'яніння ВОНИ спостерігали. У який день було складено акт - у день появи працівника у нетверезому стані чи згодом (заднім числом). Судді не обмежуються перевіркою змісту таких актів, а заслуховують у судових засіданнях свідків-очевидців.

Показання свідків можуть бути достатнім доказом сп'яніння тому, що . нетверезий стан проявляється зовні. Відчувається різкий запах алкоголю, спостерігається нестійка хода, незвичайна говірливість, безглузді розмови тощо.

Зв'язатися з юристом
Титаренко Яна Сергіївна, місто Дніпро
Телефон:+38 (067) 630-77-35
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Особисті консультації ( в особистих повідомленнях на сайті чи по e-mail) здійснюється на платній основі від 100 грн.( В залежності від складності питання).
Написання позовних заяв, скарг, договір та інших процесуальних документів - ціна договірна.
Подякувати за конституцією ви можете слідуючи чином карта Приват банку 4149625810823912



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]