Яким законом визначені випадки, представництво інтересів громадянина в суді?

14.05.2018

На прокуратуру покладаються такі функції як представництво інтересів громадянина в суді у випадках, визначених законом!!!

Тоб-то у невідомих випадках. Як би такі випадки були б відомі, то їх не приховували, а зазначили, ну хоча б ті випадки, що визначені на даний час!!!!!!!

То про які випадки в законі йде мова? З якою метою приховувсати їх існування. Мені, із середнім інтелектом, зовсім не зрозуміло де шукати випадки визначені якимось міфічним законом (законодавством) якого і автор не знає?.

З повагою, Петро.

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Прокурор здійснює представництво в суді інтересів громадянина (громадянина України, іноземця або особи без громадянства) у випадках, якщо така особа не спроможна самостійно захистити свої порушені чи оспорювані права або реалізувати процесуальні повноваження через недосягнення повноліття, недієздатність або обмежену дієздатність, а законні представники або органи, яким законом надано право захищати права, свободи та інтереси такої особи, не здійснюють або неналежним чином здійснюють її захист.

Наявність таких обставин обґрунтовується прокурором у порядку, передбаченому частиною четвертою статті 23 ЗУ Про прокуратуру

Зв'язатися з юристом
Клюка Тетяна Миколаївна, місто Чернігів
E-mail:[email protected]


Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]