контракт до ЗСУ сроком 3 р

05.05.2018

Дайте будлайка відповіть, як що я зараз подпишу контракт до ЗСУ сроком 3 р. чи звільнять мене з роботи де я працюю , чи збережеться зам ноя місце роботи ?

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Доброго дня шановний Сергій.

Працівники, які уклали контракт на строк до закінчення особливого періоду або до дня фактичної демобілізації, завжди матимуть право на гарантії щодо збереження місця роботи, посади та середнього заробітку у межах, встановлених ст. 119 КЗпП України, протягом дії всього особливого періоду.

Якщо строк служби збіг і працівник вирішив продовжити військову службу на умовах контракту, інші випадки укладення контрактів на строк 6 місяців або від одного до 5 років кваліфікуватимуться як вступ на військову службу на професійній основі. У таких випадках працівник підлягає звільненню на підставі п. 3 ст. 36 КЗпП України.

Зв'язатися з юристом
Титаренко Яна Сергіївна, місто Дніпро
Телефон:+38 (067) 630-77-35
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Особисті консультації ( в особистих повідомленнях на сайті чи по e-mail) здійснюється на платній основі від 100 грн.( В залежності від складності питання).
Написання позовних заяв, скарг, договір та інших процесуальних документів - ціна договірна.
Подякувати за конституцією ви можете слідуючи чином карта Приват банку 4149625810823912

Доброго дня! Вас повинні увільни від роботи. І зберегти місце роботи і середній заробіток.

Зв'язатися з юристом
Клюка Тетяна Миколаївна, місто Чернігів
E-mail:[email protected]

Я підчас мобілізації був мобілізованим і в кінці 6 волни я остаюсь на контракт 6 місяця, на цей час мене увільни від роботи. І зберегти місце роботи і середній заробіток.Потом я вернувся і рік хожу на роботу . Мене просять сослуживці вернуться назат на контракт , а зараз контракт на 3 і 5р. ,а докінця особливого періоду нема. Я боюсь якщо я підпишу на 3 р. Мене звільнять по пункту 3 статті 36 Кодексу законів про працю України, а військоматі надати інформацію мені неможуть бо самі не знають нічого.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]