Про обов'язковий ТО

Доброго дня! Працівник поліції виписав постанову про накладання адмін. стягнення за порушення статті 121 частина 3 (обов'язковий тех.огляд) на авто VW Т4 транспортер (груз.-пас. до 3,5т). Чи правомірні дії працівника поліції?

Дякую!

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Доброго дня.

На задніх сидіннях скоріше за все не було пасків безпеки.

Відпишіть буль-ласка чи були?

Об'єктивна сторона правопорушення, передбаченого ч. З коментованої статті, полягає у порушення правил користування ременями безпеки або мотошоломами. Відповідно до п. 2.3 Правил безпеки дорожнього руху для забезпечення безпеки дорожнього руху водій зобов'язаний на автомобілях, обладнаних засобами пасивної безпеки (підголовники, ремені безпеки), користуватися ними і не перевозити пасажирів, не пристебнутих ременями безпеки. Дозволяється не пристібатися особі, яка навчає водінню, якщо за кермом учень, а в населених пунктах, крім того, водіям-інвалідам, водіям і пасажирам оперативних та спеціальних транспортних засобів і таксі. Крім того, під час руху на мотоциклі водій зобов'язаний бути в застебнутому мотошоломі і не перевозити пасажирів без застебнутих мотошоломів.

Зв'язатися з юристом
Олег Вікторович, місто Київ
Телефон:0637323860
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання консультацій або складання документів виключно на платній основі. Ціни врегульовуємо в ході обговорення.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]