Адміністративний арешт

Для поліції які граничні строки виконання постанов суду про накладення адміністративного стягнення у вигляді адміністративного арешту?

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Стаття 303. Давність виконання постанов про накладення адміністративних стягнень

Не підлягає виконанню постанова про накладення адміністративного стягнення, якщо її не було звернуто до виконання протягом трьох місяців з дня винесення. В разі оскарження постанови перебіг строку давності зупиняється до розгляду скарги. У разі відстрочки виконання постанови відповідно до статті 301 цього Кодексу перебіг строку давності зупиняється до закінчення строку відстрочки.

Законами України може бути встановлено й інші, більш тривалі строки для виконання постанов по справах про окремі види адміністративних правопорушень.

Зв'язатися з юристом
Наталія Вікторівна, місто Львів
Телефон:981099295
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Вартість послуг: особисті консультації здійснюються на платній основі, оплата - від 500 грн (в залежності від складності питання).
Написання процесуальних документів - ціна договірна.
Подякувати за консультацію можлливо шляхом переказу на
карту Приват Банку

Не дуже зрозуміло. Суд направив постанову на виконання до поліції після набрання постановою законної чинності. Але поліція, наприклад, не виконала її одразу. Тобто протягом трьох місяців вони мають час її виконати, а потім повертають без виконання, якщо не виконали? Чи скільки часу постанова знаходиться на виконанні? Суд направив вчасно.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]