Порушення митних правил

Доброго дня. Я правильно зрозуміла: "якщо я заплатила штраф один раз, це означає, що можливо й таке, що я платитиму ще один раз"? І як повинна я оплачувати цей штраф?

На мене 2роки тому оформили машину, не доводячи до мого відому. От власне зараз мені заявляють на митниці, що я повинна заплатити штаф через порушення митного закону. Допоможіть, будь ласка, відповіддю.

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Відповідно до ст. 61 Конституції України ніхто не може бути двічі притягнений до юридичної відповідальності одного виду за одне й те саме правопорушення. Тобто, за одне й те саме порушення двічі Вас покарати не можуть.

Якщо дасте більше інформації, то дам більш точну та розгорнуту відповідь.

Зв'язатися з юристом
Дмитрий Олегович, місто Дніпро
E-mail:[email protected]

Доброго вечора,Марія. Ні, двічі штраф Ви не повинні платити, так як і притягнути до відповідальності за одне і теж правопорушення не можуть. Щоб сказати щось конкретніше - потрібно більше інформації.

Зв'язатися з юристом
Майоренко Маргарита Сергіївна, місто Дніпро
Телефон:[email protected]
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Особисті консультації (в особистих повідомленнях на сайті чи по е-mail) здійснюються на платній основі, оплата - від 100 грн (в залежності від складності питання).

Написання позовів, договорів, скарг, інших процесуальних документів - ціна договірна.

Подякувати за консультацію ви можете слідуючим чином:
карта Приват Банку 5168742014400562;
гаманець Вебмані - U239534735859.

Щиро вдячна!
Власне 12січня 2018го року виявилось, що 09.12.2016 без мого відома було оформлено машину, яка, як виявляється, не перетнула кордон через 10днів після перевезення через кордон. В наслідок чого, доходить до мого відома, що я маю сплатити штраф і притягують до відповідальності. До мене не звертались весь час, так як я перетинала кордон автобусом і окремі дані кожної особи не перевірялись.
Дякую!



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

онлайн
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860