Перевищення повноважень

Поліцейський розбиває скло авто і відкриває двері,витягує водія і заковує в кайданки в яких випадках? Попередньо інспектор встановив особу і виписав постанову. ????

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Щось у Вашій розповіді не сходиться. Виходить, що спочатку інспектор встановив особу, виписав постанову. Потім, замість того, щоб одержати підпис і на цьому завершити він несподівано розбиває скло і силою витягує водія з машини?

Для того, щоб виникла необхідність розбити скло, машина має бути зачиненою і водій має не реагувати на вимоги інспектора, якщо так і було, то як тоді встановлювали особу?

Зв'язатися з юристом
Клеменко Катерина Вікторівна
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Консультации общего характера - бесплатно.

Так,він виписав і знову ж зупинив через 50 метрів ще раз ))) за створення аварійною ситуації (імпровізованої причини зупинки) і намагався проникнути в авто через відкрите вікно. Після невдалої спроби вибив скло. Як на мене це перевищення службових повноважень. Було складено заяву до поліції.

26.12.2017 в 22:50:43 відповідь для Serhii Fedorchuk

Сергій, чесно кажучи така агресія з боку патрульних в 90% випадках провокується поведінкою водіїв.

Я не хочу прирівнювати Вас до широкого загалу, однак варто зазначити, що на практиці довести факт перевищення дуже складно.

Якщо маєте запис відеореєстратора, з якого чітко видно, чути геть усе, що відбувалось і можно стверджувати, що факт перевищення є очевидним, плюс/ або хоча б свідки, які дадуть свідчення на Вашу користь, тоді можна відстоювати порушене право у судах. За відсутності запису або хоча б 3 свідків можте навіть не намагатись це робити.

Зв'язатися з юристом
Клеменко Катерина Вікторівна
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Консультации общего характера - бесплатно.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]