підвищення кваліфікації

21.12.2017

Чи є відсутність документа про підвищення кваліфікації підставою для адміністрації ВНЗу на звільнення науково-педагогічного працівника?

Чи може адміністрація ВНЗу, надавши направлення на стажування науково-педагогічного працівника, не підписувати наказ на його стажування?

Чи має право адміністрація ВНЗу відмовити науково-педагогічному працівникові у направленні на підвищення кваліфікації?

Чи обов'язкова угода між ВНЗом, що направляє на підвищення квалафікації науково-педагогічного працівника та закладом, в якому віідбуватиметься підвищення кваліфікації ?

Чи має право адміністрація ВНЗу відмовити науково-педагогічному працівникові у укладенні угоди з установою, яку науково-педагогічний працівник обрав для проходження кваліфікації?

Чи можливе підвищення кваліфікації науково-педагогічного працівника без офіційного направлення з його місця роботи та наказу за місцем основної роботи?

Чи можливе підвищення кваліфікації науково-педагогічного працівника за офіційним направленням з його неосновного місця роботи (з місця зовнішнього сумісництва) ?

Якщо заклад для підвищення кваліфікації обрано науково-педагогічним працівником за кордоном, чи потрібно в такому разі направлення на підвищення кваліфікації з основного місця роботи та наказ про підвищення кваліфікації?

Ваш коментар *


Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

Телефон: +38 (097) 410 44 00
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 3
Телефон: [email protected]
Телефон: +38 (096)-109-76-08
Телефон: 0637323860