Перешкоджання спілкуванню з рідними

03.11.2017

Доброго часу в сутках) Не спиться вночі не живеться вдень! Моя сестра одружена... Має 6 міс синочка, який народився завчасно був в реанімацїі і довго лікувався і лікується досі. Я була на пологах ...лікарня ...реанімація...я на колінах майже лазила перед лікарями молячи про врятування малюка..батько дитини говорив мені такі речі які вводили в шок...що нафіг я тут бігаю..може немає що там рятувать...і т подібне...в тепер ...він за.ороняє мені бачить сестру і племінника...фізично не зачиняв будинок, але здійснює психологічне знущання над сестрою ображаючи не лише мене а й наших батьків...при цьому плете таке що адекватності важко знайти.Вигадує якісь історіі...перевертає подіі..вночі неадекватно може бігать по хаті і стіни тіпа передвигать...Я боюсь за своїх рідних ...якщо їх забрать -може хто зна що їм зробить поки зберуться...батькам за 60 чи зможуть вони захистить їх...розлучення то точно тре.а але як піти зараз безболісно...адже на руках малюк.Допоможіть, будь ласка..порадьте як справиться з цією ситуацією.

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Развода до достижения ребенком 1 года быть не может, однако есть вариант, можно взыскивать алименты на ребенка и жену, но это должны решать явно не вы, а сестра, вызывать полицию, медиков

Зв'язатися з юристом
Черныш Ксения Владимировна, місто Дніпро
Телефон: 0959153942
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Консультация (В личных сообщениях в том числе) - 100 грн. (без ограничения времени), составление документов - цена договорная.
Мой сайт - http://uristdnepr.com.ua/
https://www.facebook.com/juristonlinednepr
Буду признательна за благодарность за полученные ответы - карточка Приват банк 5168 7426 0257 4083



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]