Дата призначення пенсії громадянам України

25.10.2017

• СКАРГА ПРО ШАХРАЙСТВО ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ Й ПРО ДІЇ ТА БЕЗДІЯЛЬНІСТЬ ЧИННОЇ ВЛАДИ

• Чому державний ПФУ призначає пенсію на цілу добу пізніше, аніж на момент дати народження громадянина? Це ж є кримінальний злочин, шахрайство, що вчиняється посадовими особами держави й відповідальними структурами Держстандарту! Приміром, мій день народження 14 жовтня. Це означає, що річниця, коли виповнюється 60 років від дня народження й день настання пенсійного віку, це є не 366-й день від дня народження (не 14 жовтня, як це практикують невігласи УПФУ), але конкретно 13 жовтня! Адже 14 жовтня опісля – це вже день наступного року від дня народження! З цього огляду маю авторську сентенцію: "Мы Вам, по-холуйски воспитанным дурням, и мыслящим не головой, - гниль нутром, не вдруг продиктуем диктант диктатурный, взмозолим вас вдрызг УКРАИНСКИМ НАРОДНЫМ ПЕРОМ! Заместо лапши на хохляцкие ухи, - посадим... на чёрствый сухарик с макухой!"

Це по-перше. А по-друге, як фізична особа-підприємець і власник приватного підприємства з 1990-1991 років (1818400077+01194399) завдяки бандитському трактуванню невігласним (злочинно недбальським) чиновництвом прав і свобод національних платників податків, зборів, інших бюджентих платежів ? підприємців при наявності т. зв. страхового стажу 38 років отримав «на горіхи» розмір / суму пенсійного забезпечення, яка становить АЖ 40,00 дол. США в місяць! ДЕ ТАКЕ У СВІТІ БАЧЕНО!? І то при тому, що ані ПДВ (податок на додану вартість), який мені не відшкодовується, ані інші МОЇ КРЕВНІ бюджетні платежі, податки, збори, внески, з чого нахабно користає чиновництво за свій «НЕПОСИЛЬНИЙ ТРУД», до розрахунку моєї пенсії не включаються. Проте немірена за своїми апетитами й кількостями привласнених СТВОРЕНИХ ПРАЦЕЮ НАЦІОНАЛЬНИХ ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ коштів, озброєна модерною технікою й технологіями ошуканства співгромадян плутократія дерибанить кошти УПФУ на свій шахрайський розсуд. Відтак клерками від УПФУ привласнюються інші НАШІ підприємницько-державні / муніципальні платежі, внески, збори тощо, які МИ ДОБРОЧЕСНО ПЛАТИМО, ПЛАТИМО Й ПЛАТИМО, й до розрахунків ДЕРЖАВНОГО ПФУ в НАШИХ ПІДПРИЄМНИЦЬКИХ ІНТЕРЕСАХ до розрахунку не беруться! ДОКОЛЄ ТИ, КАТІЛІНА, БУДЄШЬ ПРЄНЄБРЄГАТЬ НАШИМ, ТЄБЯ (НЕНАСЫТНОГО) ФІНАНСІРУЄМЫМ ТЕРПЄНІЄМ!?

Олександр Нагорний, підприємець, публіцист, політик, перекладач

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Варто було б додати функцію авторського коригування тексту мессежду. Бо тривіальні помилки не відразу видно.

Гуртом та разом долаймо плуто-бандократію! Навсегда все и вся (нечисть) там, где СВОБОДА понимается как обязанность ОТСИДЕТЬ В КУТУЗКЕ! Либертарианцы же неустанны в апологизации своей ИСТИНЫ: СВОБОДА = LIBERTY! https://www.facebook.com/nagornybook/posts/1433353... https://ukrliber.blogspot.com/p/blogpage_4.html?sh... Компромиссы без КОМПРОМАТОВ! Невозможны! Аби не відбутися "ванькіной" сотнєй, слід мислити і діяти політично, активно й цілеспрямовано… http://politiko.ua/blogpost145360#comments... http://chp.com.ua/all-news/item/51260-den-gosudars... https://ukrliber.blogspot.com/p/blogpage_4.html?sh...

Хіба оті “культурні” слова дістануть ХАМСТВО!?: http://best-info.com.ua/желаем-только-зла-мощное-в...

Мєлочь для отвода всєнародних очей...

Чомусь забута "мелодія для флейти" нонконформізму... На щастя,не усі є забудьками...



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

Телефон: +38 (097) 410 44 00
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 3
Телефон: [email protected]
Телефон: +38 (096)-109-76-08
Телефон: 0637323860