Звання.Ранги

02.10.2017

Я переводжуся з ГУЮ до військомату.Я держслужбовець.Питання. Чула, що якщо маєш вищу юридичну освіту, і йду на посаду спеціаліст командування, то присвоюють звання і буде гарна зарплата.Так чи ні?Наскільки я знаю держслужбовці регулюються лише З.У."Про держаану службу.".У кадрах поки що нічого не казали.Підкажіть ?????

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Доброго дня.

Давайте розберемося.

1. Відповідно до Положення "Про військові комісаріати" - "Військові комісаріати є місцевими органами військового управління, що забезпечують виконання законодавства з питань військового обов’язку і військової служби, мобілізаційної підготовки та мобілізації в особливий період людських і транспортних ресурсів на відповідній території". Тобто вже розуміємо, що є пряма відмінність між військовою службою і Державною.

Дуже добре, що Ви маєте освіту, вона дає Вам право у майбутньому претендувати на офіцерські звання. Але так, як у Вас не було раніше ніякого звання, то ви починаєте з Рядового солдату, або того звання, яке передбачає та чи інша посада, згідно ст. 14 УП "Про положення про проходження військової служби відповідними категоріями військовослужбовців" - "Військові звання офіцерського складу, прапорщиків

(мічманів) присвоюються військовослужбовцям і військовозобов'язаним з урахуванням їх професійно-ділових якостей, організаторських здібностей, військової та спеціальної підготовки, досвіду служби, посади, яку вони займають, та інших умов, передбачених цим Положенням". На практиці, я бачив, коли Жіночці давали сержанта на початку (вона працювала у військовому інституті), а з часом вона дослужилася до старшого лейтенанта і надалі служить. Тому, все можливо, успіхів Вам.
Зв'язатися з юристом
Олег Вікторович, місто Київ
Телефон:0637323860
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання консультацій або складання документів виключно на платній основі. Ціни врегульовуємо в ході обговорення.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]