Податок з призу

14.09.2017

"Згідно ст. 167 Податкового Кодексу України, видаючи Вам приз (подарунок), ТОВ «DigData» стає Вашим податковим агентом, тобто відповідає перед державою за сплату прибуткового податку з вартості цього подарунка. Податок «DigData» виплачує в бюджет самостійно, з власних коштів. Органи податкового адміністрування вимагають від нас («DigData») отримувати від фізичної особи, що одержує приз, копії ідентифікують особу документів: сторінок паспорта та довідки про ідентифікаційний код, як зазначено вище. Цим підтверджуємо, що ніяких додаткових зобов'язань перед податковими органами в момент отримання призу, а також в момент відправки нам зазначених вище документів у Вас не виникає. Також підтверджуємо, що зазначені вище документи будуть використовуватися виключно для зазначеної мети, а саме: виконання зобов'язання перед податковим органом у зв'язку з видачею призу" - корректно ли данное утверждение?

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Доброго дня.

Згідно ст. 161.1. ПКУ "Ставка податку становить 18 відсотків бази оподаткування щодо доходів, нарахованих (виплачених, наданих) (крім випадків, визначених у пунктах 167.2-167.5 цієї статті) у тому числі, але не виключно у формі: заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних виплат або інших виплат і винагород, які нараховуються (виплачуються, надаються) платнику у зв’язку з трудовими відносинами та за цивільно-правовими договорами".

У Вас вимагають Документи що індентифікують особу виключно для проведення її по Базі.

Податківці по базі бачать Договір Дарування, згідно з яким ТОВ має сплатити податки за Фіз. ос., але за яку Фіз. ос., ВОни не розуміють, так як бачать лише П.І.Б.

Їм треба документи виключно для індентифікації.

Зв'язатися з юристом
Олег Вікторович, місто Київ
Телефон:0637323860
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання консультацій або складання документів виключно на платній основі. Ціни врегульовуємо в ході обговорення.

Дякую за коментар. Зараз дуже багато шахраїв, тому хотілося переконатися, що все законно))



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]