Закон про освіти

07.09.2017

Добрий день. Якщо батьки хочуть змінити вчителя який їм не подобається, а директор не дає згоди,які наші дії?

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Доброго дня.

Найгірше у цій ситуації те, що Директор хоч і розуміє недолугість того чи іншого вчителя, все одно його захищає. Скажу одразу, з цим боротися трохи складно, але у 100% випадків слова батьків все ж будуть почуті і вимоги задоволені.

Вам необхідно писати Скарги. Скарги повинні адресуватися адміністрації школи та Районному або Міському відділеню освіти.

У НПА, таких як : ЗУ "Про освіту" ЗУ "Про загальну середню освіту", "Про затвердження Положення про загальноосвітній навчальний заклад" постанова КМУ від 27 серпня 2010 р. N778) закріплено що педагогічним працівником повинна бути особа з високими моральними якостями, яка забезпечує результативність та якість своєї роботи, фізичний та психічний стан здоров'я якої дозволяє виконувати свої професійні обов'язки.

Звертайтеся з проханнями скликати атестаційну комісію, яка буде зобов`язана всебічно та повно перевірити навики та вміння викладача. У додатково у скаргах критикуйте викладача або його дії.

Зв'язатися з юристом
Олег Вікторович, місто Київ
Телефон:0637323860
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання консультацій або складання документів виключно на платній основі. Ціни врегульовуємо в ході обговорення.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]