Конституція Украіни.стаття 25

Чому громадянин Украіни не може змінити громадянство? Адже кріпосного права у нас немає?!?! Чи є?!?!ми що закріплені за територією?

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Доброго вечора Олександр.

Громадянство Ви можете змінити законодавець виділив наступні підстави , а саме :

Громадянин України, який відповідно до чинного законодавства України є таким, що постійно проживає за кордоном Дитина, яка виїхала разом із батьками на постійне проживання за кордон та разом із батьками виходить із громадянства України Дитина, яка виїхала разом з одним із батьків на постійне проживання за кордон та разом з ним виходить із громадянства України, а другий із батьків якої залишається громадянином України або є іноземцем чи особою без громадянства Дитина, яка виїхала на постійне проживання за кордон і батьки якої вийшли з громадянства України Дитина, яка виїхала на постійне проживання за кордон з одним із батьків, який вийшов із громадянства України, а другий із батьків якої є громадянином України, іноземцем чи особою без громадянства Дитина, яка відповідно до чинного законодавства України вважається такою, що постійно проживає за кордоном Дитина, яка набула громадянство України за народженням, якщо на момент її народження батьки або хоча б один із них були іноземцями чи особами без громадянства Дитина, яка усиновлена подружжям, один з якого є громадянином України, а другий - іноземцем Дитина, яку усиновлено іноземцями або особами без громадянства

Загальний термін розгляду вашого клопотання про вихід з громадянства України становить 1 рік.

Зв'язатися з юристом
Мартинюк Ярослав Олександрович, місто Вінниця
Телефон:+380972458235
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: У разі виникнення додаткових запитань та/або при необхідності більш детальної консультації, звертайтесь в особисті повідомлення на сайті або пишіть на електронну адресу.
Особисті консультації (в особистих повідомленнях на сайті чи по е-mail) здійснюються на платній основі, оплата - від 100 грн. (в залежності від складності питання).

Подякувати за консультацію ви можете слідуючим чином:
поповнити телефонний рахнок +380972458235



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]