Притягнення до адміністративної відповідальності за тривале ухилення від військової служби за умови що повістки в військкомат не надходили

28.03.2017

Доброго дня. Мене звуть Микола, 17.05 виповниться 27 років. Одружений маю двох дітей 1 рік і 3 роки. Працюю не офіційно.

Останній раз отримував повістку в військкомат приблизно в 2013 році. Повістку вручили моїй мамі тож підпису я в ній не ставив і взагалі навіть не бачив.

Нещодавно на адресу моєї прописки надійшов лист з військкомату про те що мене буде притягнено до адміністративної відповідальності в зв'язку з тим що я тривало ухилявся від строкової служби, фото листа додаю. І в цей же час в сільську раду прийшла повістка ( мені передзвонили і попросили приїхати по неі) . Сьогодні я приіхав в військкомат і співробітниця показала мені чимало справ на мене, як вона пояснила я повинен був відвідувати військкомат, не залежно від того чи надходили мені повістки, два рази на рік, крім того я повинен був надати їм документи про одруження і народження дітей. Мене направили проходити мед комісію 30.03. . Для того щоб вони вирішили який військовий білет мені надати, чи я придатний і військовообязаний чи я не придатний по стану здоров'я.І ще мені повідомили що якби я не приіхав завчасно а тоді коли заявлено в листі то мене одразу направили на ДВЗ Так от у мене питання, наскільки адекватні дії співробітників військкомату і чи зможуть мене забрати в армію якщо мені 17.05 виповниться 27 років.

Ваш коментар *


Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 3
Телефон: [email protected]
Телефон: +38 (096)-109-76-08
Телефон: +38 (097) 410 44 00
Телефон: 0637323860