Стаття 95. Строки транзитних перевезень, МКУ

Доброго дня, цікавить таке питання! Автомробіль здійснював перевезення з України на білорусію, термін доставки зазначений в документах 10 днів, до кордону . На момент руху авто на пункті видачі дозволів Укртранссбезпеки закінчилися дозвола .держмитслужба виконати доставку до кордону атомобілю, який не має дозволу на вїзд на митну територію РБ заборонила, мотивуючи це тим , що без дозволу МИ не маємо права здійснювати доставку до кордону. Ми в свою чергу ,в письмовому вигляді попередили митний орган , який нас митнив ,про те що ми не можемо здійснити доставку , оскількі відсутні дозвола на вїзд в РБ , зареєструвавши заяву відповідної форми. На момент, коли укртрансінспекція видала дозвіл на вїзд на територію Республіки Білорусь, термін прострочки доставки до кордону складав 3 дні. під час перетину кордону, на нас був складений протокол та накладено штраф державною фіксальною службою на суму 3400 грн. 00 коп. ," про порушення митних правил." , а саме не вчасну доставку.

Як минути такий парадокс ,нас штрафують за невчасну доставку, але в свою чергу не дозволяють робити доставку без Дозволу!

Питання: Чому нас штрафують за порушення митних правил .якщо ж ці самі правила , забороняють перетин без відповідного дозволу Укртрансбезпеки? ситуація повязана з відсутністю дозволів ,не по нашій вині ,відповідно цікаво ,чому штрафуть іменно нас?

Ваш коментар *


Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

Телефон: +38 (096)-109-76-08
Телефон: 0637323860
Телефон: +38 (097) 410 44 00
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 2
Телефон: [email protected]