Стаття 50. Наслідки завершення виконавчого провадження, Про виконавче провадження

День добрий! Допоможіть розібратися як діяти в такій ситуаціі: Я є стягувачем кредитної спілки по Рішенню суду.Рішення приєднане до загального виконавчого провадження з 29.01.2015 року.

Виконавча служба закриває виконавче провадження за формальною підставою, заявою боржника, що він не проводить свою господарську діяльність за попередньою адресою та передає справу за належністю в районну ДВС. Виконавець при винесенні Постанови про закриття не виконаного провадження не виходила за раніше діючою адресою боржника, а всі інші посилання ( рахунки, майно..) вказала за 2013 рік, коли моє виконавче провадження ще не було відкрите . Насправді ж боржник нікуди не переіхав ( це кредитна спілка), працівники знаходяться на робочих місцях, в Статутні документи зміни про адресу не внесені . Також немає змін і в Свідоцтві Статуправління. З реєстру Нацкомфінпослуг спілка виключена, всі процедурні питання (акти, винесення постанови, дати відправки, реєстрації і т.ін) порушені Центральним ВДВС .

Буду вдячна за підказку.

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Доброго дня, Вікторія. Щоб сказати вам щось конкретно, мені потрібно ознайомитись з винесеною Постановою. У будь-якому випадку на підставі ст.82 ЗУ "Про виконавче провадження" ви можете оскаржити дії виконавця у начальника відділу, якому безпосередньо підпорядкований державний виконавець, або до керівника відповідного органу державної виконавчої служби вищого рівня чи до суду.

 

Зв'язатися з юристом
Майоренко Маргарита Сергіївна, місто Дніпро
Телефон:[email protected]
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Особисті консультації (в особистих повідомленнях на сайті чи по е-mail) здійснюються на платній основі, оплата - від 100 грн (в залежності від складності питання).

Написання позовів, договорів, скарг, інших процесуальних документів - ціна договірна.

Подякувати за консультацію ви можете слідуючим чином:
карта Приват Банку 5168742014400562;
гаманець Вебмані - U239534735859.

Шановна Маргарито Сергіївна! Я  щиро вдячна Вам  за  відповідь, але,  я ще не  маю   Постанови ЦВДВС , тому   в понеділок буду відшукувати куди і хто її надіслав,  та, знаючи, що на оскарження  у мене є 10 днів, я  вирішила готуватися до оскарження. уже сьогодні.Про інформацію дізналась з  телефонної розмови..Ще раз дякую, якщо виникнуть питання - я  зв*яжуся з Вами уже в платному режимі.  З повагою, Вікторія.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

Телефон: +38 (096)-109-76-08
Телефон: 0637323860
Телефон: +38 (097) 410 44 00
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 2
Телефон: [email protected]