водные рессурсы

имею ли я право ловить рыбу в водоеме (пруд, озеро ...) если его арендовал и разводят в нём рыбу , виды которой в нём были и до аренды?

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Алексей Валерьевич.

Рекомендую вам, письменно спросить это у местного совета, который и заключил этот договор аренды.

ПИСЬМЕННЫЙ ответ арендодателя больше поможет вам в споре с арендатором чем ответ юриста.

Зв'язатися з юристом
Nikjlay Kasyanov, місто Дніпро
Телефон:[email protected]
Skype:yurist4201
ICQ:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Дого
вірна. Минімальна вартість 200 грн. Монобанк картка № 4441114441485610 Рекомендую всем открыть Счёт
В этом банке, выгодно, и просто. Вот по этой ссылке https://monobank.ua/r/f955dT

Доброго дня.

На орендованих водних об’єктах орендарі можуть попереджати любителів риболовлі про встановлені обмеження вилову тих видів риби, які розводять, або вимагати повернути в ставок таку рибу при проведені контролю за виловом. При цьому вони повинні пред’явити необхідні документи про час зариблення ставка та види риб, що розводять.

Орендар має право попередити і контролювати, щоб виловлені види риб, які розводяться, були повернуті до водойми.

Також необхідно звернути увагу на правила рибальства під час особливого та надзвичайно важливого періоду у житті риби, коли починається їх розмноження – нересту.

Вилов раків у всіх рибогосподарських водоймах забороняється з 1 квітня по 9 червня (загальна тривалість 70 днів. І всеж таки зверніться до Сільської/міської ради щодо умов передачі в оренду.

Зв'язатися з юристом
Мартинюк Ярослав Олександрович, місто Вінниця
Телефон:+380972458235
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: У разі виникнення додаткових запитань та/або при необхідності більш детальної консультації, звертайтесь в особисті повідомлення на сайті або пишіть на електронну адресу.
Особисті консультації (в особистих повідомленнях на сайті чи по е-mail) здійснюються на платній основі, оплата - від 100 грн. (в залежності від складності питання).

Подякувати за консультацію ви можете слідуючим чином:
поповнити телефонний рахнок +380972458235

Добрий вечір. Умови водокористування на орендованій водоймі, в тому числі можливість загального водокористування на ній, визначаються за домовленістю між орендарем та орендодавцем-місцевою радою. Орендар зобов'язаний доводити до відома населення про заборону загального водокористування на орендованій водоймі. На практиці на орендованих водоймах, в яких розводять рибу, не дозволяється рибальство для захисту прав суб'єктів, які розводять рибу, на результати своєї праці. За Правилами любительського і спортивного рибальства, любительський і спортивний лов риби і водних безхребетних для власних потреб дозволяється всім громадянам України, іноземцям, а також особам без громадянства у всіх водоймах України, за винятком вилову у водоймах природно-заповідного фонду, ставкових та інших риборозплідних господарствах, водоймах, спеціальне використання яких обмежене (питні, технічні, лікувальні та інші), водоймах, де лов або добування заборонені.

Зв'язатися з юристом
Босак (Бандурка) Назарій Орестович, місто Львів
ICQ:581230319
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання розгорнутої правової консультації, юридичних порад, правової інформації та юридичних роз'яснень, праця з документами правового характеру, юридично-претензійна робота, зроблення правового висновку, ведення правничого супроводу, загальна правова робота по судовому розгляду, відстоювання інтересів громадянина в органах виконавчої влади, деякий захист клієнта від проступків, робота по відносинах клієнта із судово-правоохоронними органами тощо-150 грн. за годину безпосередньо праці.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]