Відстрочка при отриманні другої ВО.

15.02.2019

Доброго дня, чи можливе отримання відстрочки при отриманні другої вищої освіти у зв‘язку з виключенням пункту 10 ст.17 ЗУ про військовий обов’язок ?

Ваш коментар *

Відповіді юристів

. Вiдстрочка вiд призову для продовження навчання надається призовникам, якi навчаються у загальноосвiтнiх та професiйно-технiчних навчальних закладах, а також у вищих навчальних закладах I i II рiвнiв акредитацiї, до здобуття повної загальної середньої освiти. У разi досягнення такими призовниками 21-рiчного вiку пiд час навчання вiдстрочка втрачає силу.
Студентам, якi навчаються у вищих навчальних закладах, незалежно вiд форм власностi, а також у вищих i середнiх духовних навчальних закладах, вiдстрочка вiд призову на строкову вiйськову службу надається один раз на перiод навчання. Особи, вiдрахованi за неуспiшнiсть i недисциплiнованiсть, втрачають зазначене право на вiдстрочку вiд призову. денною формою навчання, - до їх закiнчення;
студентам, якi навчаються у вищих i середнiх духовних навчальних закладах;
випускникам професiйно-технiчних навчальних закладiв - на один рiк за умови їх працевлаштування i роботи за отриманою професiєю;
студентам, якi навчаються у вищих навчальних закладах всiх рiвнiв акредитацiї з денною формою навчання, що здiйснюють пiдготовку фахiвцiв для Збройних Сил України та iнших вiйськових формувань i уклали контракт про направлення їх пiсля закiнчення навчання для подальшого проходження вiйськової служби на посадах офiцерського складу. Перелiк таких навчальних закладiв та обсяги пiдготовки фахiвцiв визначаються Кабiнетом Мiнiстрiв України за поданням Мiнiстерства оборони України. Вiдстрочка вiд призову на строк до трьох рокiв надається випускникам професiйних навчально-виховних закладiв за їх бажанням пiсля закiнчення цих закладiв для придбання практичних професiйних навичок в умовах виробництва.
Вiдстрочка вiд призову надається також випускникам професiйних навчально-виховних i вищих навчальних закладiв пiсля їх закiнчення за умови роботи в сiльськiй мiсцевостi.
Студентам, якi навчаються у вищих навчальних свiтських та всiх духовних навчальних закладах, вiдстрочка вiд призову на строкову вiйськову службу надається один раз на весь перiод навчання.

Зв'язатися з юристом
ООО Право на Якість, місто Київ
Телефон:+380732137627,+380503858355,+380972037619
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: 200 грн
Благодарность принимается на карту Приват Банка
5329 5720 0051 2468
Платные консультации по прайсу
http://right-for-quality.com/



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

Телефон: +38 (096)-109-76-08
Телефон: 0637323860
Телефон: +38 (097) 410 44 00
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 2
Телефон: [email protected]