Термін стягнення з боржника заборгованої заробітної плати

Ще 06.08.2018 року звернулись до Виконавчої служби з приводу стягнення з боржника заборгованості по заробітній платі, станом на 27,08,2018 року повністю кошти так і не стягненні. Який термін виконання Виконавчою службою подібних проваджень? Бо при зверненні до державного виконавця тільки й чуємо , що може на цьому тижні. а може на наступному, і так уже майже місяць не можемо отримати кошти від боржитка.

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Уважаемая Оксана ! Ранее такой срок был - шесть месяцев. Сейчас ( после изменений закона) такого срока нет. Что Вам посоветовать ? Пишите жалобу на имя начальника отдела исполнительной службы по бездействию должностного лица - государственного исполнителя этого же отдела. Ответ Вам должны дать в 10 дневный срок. Не согласны с ответом, пишите на управление юстиции вашей области но уже на действия начальника отдела исполнительной службы. Сроки не же. Жалоба как катализатор- заставляет "шевелиться".

Зв'язатися з юристом
Макаров Сергей Иванович, місто Дніпро
Телефон: предоставляется по согласию
E-mail:[email protected]
Skype:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: ГУСАРЫ ДЕНЕГ НЕ БЕРУТ

Дякую за роз'яснення!

Але, на жаль, знову бачиш беззахисність простої людини перед "грошима". Роботодавець, який порушує закон, спокійно себе почуває!!! Йому не страшні ні суди, ні Виконавча служба.... А ти бігай уже півроку за своїми законно заробленими "краплями".... від однієї інстанції до іншої!!! Ганьба нашій системі!!!



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]