Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

доброго дня!! така ситуація. 24 листопада, згідно мене був складений протокол по ст130, на основі мед висновку по результатам еспрес тесту. , протокол був направлений до суду. 22 грудня був суд постанова

Реєстрація адміністративних матеріалів, які надійшли до суду здійснюється в день надходження, але не пізніше наступного дня. Після реєстрації, адмінматеріал в той же день передається відповідному судді. Розгляд справ про адміністративне правопорушення є центральною стадією провадження, яка закінчується постановленням рішення по справі. КУпАП не містить вичерпного переліку строків, протягом яких справи про адміністративні правопорушення мають бути розглянуті, а встановлює банкетну норму, відповідно до якої законами України може бути передбачено й інші строки розгляду справ про адміністративні правопорушення.

Не своєчасне направлення до суду адміністративних матеріалів призводить до закриття провадження у справі про адміністративне правопорушення, оскільки закінчуються встановлені законом строки розгляду. Згідно зі ст. 257 КпАП протокол надсилається органові (посадовій особі), уповноваженому розглядати справу про адміністративне правопорушення, але в законі не зазначено, протягом якого строку.

Суд в таких випадках обґрунтовано закриває провадження у справах про адміністративні правопорушення у разі закінчення строків, визначених у ст.38 КУпАП.

У вашому випадку, поліція не зможе належним чином оформити адмінматеріал для подачі до суду та і не будуть цього робити, оскільки відсутня доказова база. Вони по простому дочекаються закриття провадження та повернуть вам посвідчення водія.

Прискорити процес можна: - пишіть скарги керівництву, прокуратуру.

Звернутися до суду за відшкодуванням моральної шкоди - можливо, але в рамках іншого провадження та залізним обгрунтуванням завдання такої шкоди.

Зв'язатися з юристом
Сергій, місто Київ
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Особисті консультації (попередні) здійснюються безоплатно.

(З огляду на те, що адміністрація сайту рекомедує - консультації у приватній переписці здійснювати на платній основі, прошу: питання у приватній переписці задавати тільки, якощо маєте намір здійснити оплату. Розмір оплати визначайте самостійно)

Написання позовів, договорів, скарг, інших процесуальних документів, представництво - ціна договірна.



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

онлайн
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860